Over ons

Over Boostenhof

Eén van de iconen uit de Blerickse Horeca was Jac Dings. Jac en zijn vrouw Tini dreven café ‘de Praothook’ in de Vossener in de jaren dat Blerick nog een bruisend Horecabolwerk was. Jac was voorzitter van de Horecavereniging en voorzien van een vooruitziende, zakelijke blik. En die blik viel in 1994 op Boostenhof in Boekend.Niet dat Jac en Tini daar bij die Boostenhof zelf aan de slag wilden… néé!

ERIC DINGS STAPT IN DE HORECA
Jac zag daar een fraaie toekomst voor zijn zoon Eric, die eenzelfde drive had en in ruime mate was voorzien van de eigenschappen die een horecaondernemer succesvol kunnen maken. Dat Jac’s vooruitziende blik juist is gebleken hebben Eric en zijn echtgenote Dunja samen met hun team aan bekwame medewerkers ruimschoots bewezen.

MEEGAAN MET VERANDERING
In tijden van grote veranderingen in het horecalandschap hebben zij Boostenhof steeds weer de juiste koers laten varen. Een koers die Boostenhof al meer dan 25 jaar naar grootse hoogte heeft gebracht. Door de vaste stuurmanshanden van de familie Dings is Boostenhof uitgegroeid van een ‘café met zaal’ naar een Horecabedrijf dat in alle opzichten multifunctioneel is.

KWALITEIT EN GASTVRIJHEID
In meer dan 25 jaar hebben er ontelbare huwelijken, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, koffietafels en andere evenementen plaatsgevonden bij Boostenhof, dat ondertussen regionaal bekendheid geniet als een betrouwbaar en
goed verzorgd Partycentrum. Bij Boostenhof kan alles op elk type evenement worden afgestemd, de waanzinnig mooie zaal, het warmbloedige café, een bijzonder fraai terras, de sfeervolle serre en de ruime parkeergelegenheid.

EEN PROFESSIONELE AANPAK
Eén factor is gelijk gebleven in al die mooie jaren, en dat is de professionele gastvrijheid van gastheer en gastvrouw Eric en Dunja Dings. Die factor is dan ook de garantie voor het slagen van uw evenement.